Rólam

Dr. Molnár Eszter vagyok, természetgyógyász-reflexológus és gyógyszerész.

A gyógyfüvek hatásmechanizmusának megismerése terelt a gyógyszerész tudományterület felé, amelyben 10 évet töltöttem aktívan, mindeközben megőrizve a szelíd gyógymódok szeretetét és alkalmazását. A fitoterápián kívül mindig csodálatom tárgya volt a talpmasszázs, amelynek elsajátítását követően kaptam elhívást ezeknek a  csodálatos kezeléseknek a megosztására.

Ahogyan a természet is újjáteremti, regenerálja önmagát, úgy a mi szervezetünk is belső gyógyító erői révén törekszik egészségünk fenntartására. Jeleket küldhet számunkra, testünk különböző részein pici elváltozások kivetülése formájában, amellyel szeretne utat mutatni nekünk, hogy hogyan változzunk, változtassunk a jobb egészségünk irányába.

A reflexológia ezekkel a jelekkel foglalkozik. A szervezet egésze kis méretben visszatükröződik, kivetül a talpon, kézen, fejen, fülön, ... és árulkodó jeleket mutathat a szervezet állapotára vonatkozóan. A kis területek megfigyelését követően azokon megfelelő masszírozással, az ott leképezett szerv állapotát befolyásolhatjuk a reflexzóna kezelések során, így mozgósítva belső gyógyító erőnk áramlását e területeken.


A reflextalpmasszázs számos betegségben adható kiegészítő terápiaként, egészségmegőrzésre, de szimplán egy jóérzéssel járó relaxáló talpmasszázsra is be lehet csekkolni.

A panasz jellegétől függően a megfelelő kristályok gyógyító rezgéseinek erejét is segítségül hívom drágakő rudakkal való masszírozás és pontnyomás révén.

Nyitott szívvel várom kedves Klienseimet!